"Hoe de levensenergie in jouw huis weer vrij kan stromen, nadat jouw huis energetisch is gereinigd, zonder gedoe."
De passie voor het energetisch reinigen van huizen heeft holistisch healers Sharon Puts en Natasja Schipper samengebracht. Sinds 2017 reinigen beiden huizen, met mooie, positieve resultaten. In samenwerking zijn ze complimentair, in hun persoonlijkheid en het feit dat ze beiden verschillende technieken toepassen.

3 redenen waarom je ons zou inhuren

1. Je wilt boodschappen ontvangen van overledenen

Heb jij het gevoel dat jouw overleden vader, moeder, man of kind nog in jouw huis of bij jou aanwezig is? Zou je ze graag -op een liefdevolle manier- willen bevrijden en de connectie op een andere manier voort te zetten. Zou je willen weten of ze je nog wat te vertellen hebben?

Dit kun je merken door:
- soms het gevoel hebben dat er iemand meekijkt
- snel afgeleid zijn in je huis
- slaapproblemen

Dat kan. Door entiteiten te begeleiden naar een voor hen passende plek, komen bekende overledene(n) in zicht en kunnen verbinding maken, waardoor helder wordt of ze ‘alleen’ gezien willen worden en/of ook een boodschap hebben te vertellen.

Wat kun je hierna merken?:
- je kunt jouw eigen ruimte makkelijker innemen
- jezelf serieus nemen
- lekker in je vel zitten
- thuis kunnen ontspannen

2. Je wilt de negatieve spiraal waar je lijkt in te zitten, doorbreken?

Sommige delen van een aura (astrale en etherische lichaam van het fysieke lichaam) blijven soms achter op plekken waar de emoties hoog zijn opgelopen. Dit gebeurt veel in huizen waar geleefd, gelachen, maar ook gehuild en geschreeuwd werd. Als je dit niet opruimt, stapelt dit zich van bewoner tot bewoner op en is het - op een gegeven moment - steeds beter voelbaar.

Dit kan een onprettig, zwaar gevoel geven met zelfs donkere beelden, slecht slapen en echtscheidingen als gevolg.

Dit kun je merken door:
- de energie lijkt als het ware stil te staan; het kan ‘doods’ aanvoelen (de energie in huis stroomt niet)
- er zijn plekken in huis die niet goed voelen waar je liever niet komt
een overweldigend gevoel

Wat je dus eigenlijk wilt, is oude emoties van vorige bewoners (van dit huis of deze grond) en ook jouw eigen oude energie opruimen.

Wat kun je hierna merken?
- je kan meer genieten
- je staat meer in het leven
- je doet meer je best voor de dingen die belangrijk voor je zijn, zoals bijv school

3. Je wilt jouw huis eigen maken

Er is bepaalde energie die bij jou en jouw huis past. Wij weten dit ook niet van te voren en vragen onze gidsen om de juiste energie in het huis te brengen. Op die manier komt er passende energie in jullie huis.

📧 info@energetischehuisreiniging.com
06-23858146 📞 06-51504459
Eindhoven

Zou je graag meer weten over energetische huisreiniging? Kijk dan naar onze informatie video.

In deze informatie video leggen wij uit wat je kan verwachten van een energetische huisreiniging. We bespreken hier wat een huis reiniging voor jou en jouw familie kan betekenen en wat het kost. 

Veel kijkplezier!
📧 info@energetischehuisreiniging.com
 06-23858146 📞 06-51504459
Eindhoven

Danielle 

Nadat Natasja de ruimte energetisch had gereinigd, aardde ik mezelf automatisch. De dagen en weken daarna voelde ik me zoveel zelfverzekerder en kwamen dingen in een flow: Ik werd gevraagd in podcasts, de verkoop van mijn producten ging omhoog en ik begon weer met vloggen. 

Taco

Onze woning voelde niet fijn aan. Ik kon er niet mijn vinger op leggen wat er aan de hand was. Ik ben in contact gekomen met Sharon. Zij heeft met haar middelen ons huis spiritueel gereinigd, waardoor wij weer genieten van onze plek. Sharon is vriendelijk in de omgang en het resultaat mag er zijn. Echt geweldig hoe zij ons niet alledaags probleem heeft opgelost.

Petra

Ik voelde me al een tijd niet goed in mijn huis. Er hing een rare zware energie en ik voelde een zware druk op mijn nek en schouders. Zelfs zo erg dat het pijn deed. In sommige ruimtes werd ik erg misselijk en viel ik bijna flauw. Het voelde alsof mijn lichaam niet meer van mij was. Moe en veel stress. Sharon voelde meteen wat er aan de hand was.
Er zaten allemaal entiteiten in mijn huis. Toen ze het huis had gereinigd voelde het meteen weer fijn en positief. Er viel letterlijk, geestelijk en lichamelijk een last van me af. Dat voelde zo goed. Ik voel me weer fijn in mijn eigen huis.

Klik hier om de video te bekijken 
Deze site maakt geen deel uit van de Facebook-website of Facebook Inc. Bovendien wordt deze site 
op geen enkele wijze ondersteund door Facebook. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

DISCLAIMER: Deze site geeft slechts informatie, geen advies. De inhoud van deze website is met zorg samengesteld, toch kunnen er onjuistheden voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, betrouwbaarheid en compleetheid van alle informatie. U kunt zich niet beroepen op eventuele onjuiste of onvolledige informatie die u er aantreft. Noch kunnen wij aansprakelijkheid aanvaarden voor foutieve toepassing van de informatie die u op deze site vond.

Wij leveren complementaire zorg, stellen geen diagnose en pretenderen niet enige ziekte te genezen.

De reinigingen die wij toepassen, behoren niet tot het terrein van de westerse traditionele geneeskunde en dienen niet ter vervanging van reguliere geneeswijzen of therapeutische behandelingen.

De verantwoordelijkheid voor het ondergaan van deze reinigingen berust bij de cliënt zelf. 

De klant dient vooraf te melden als hij/zij een psychiatrische aandoening heeft. Reiniging van huizen van mensen met een dergelijke achtergrond vindt alleen plaats onder verantwoordelijkheid van een arts of psychiater. Meld dit alstublieft al direct bij het informatiegesprek.

Energetische Huis Reiniging - Eindhoven - COPYRIGHT @ 2021 - ALL RIGHTS RESERVED